Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Χωρισμός και επανασύνδεση σχέσης......



Χωρισμός και επανασύνδεση: ένα πιθανό σενάριο για κάθε σχέση που έχει πάρει το λάθος δρόμο, αλλά τα συναισθήματα είναι ακόμα δυνατά.
Αν φτάσατε στο χωρισμό για οποιονδήποτε λόγο, θα ακούσετε πολλές συμβουλές σχετικά με την επανασύνδεση σχέσης.
Οι σύγχρονοι σύμβουλοι σχέσεων και γάμου θα σας πουν ότι αν το ζευγάρι θέλει, μπορεί να ξεπεράσει οποιαδήποτε δυσκολία και να επανασυνδεθεί, ότι δηλαδή ο χωρισμός δεν είναι πάντα το τέλος μιας σχέσης.
Θυμάστε όμως τις κλασικές παλιές γιαγιάδες που έλεγαν ότι αν το γυαλί ραγίσει δεν μπορεί να ξανακολλήσει; Μπορεί μια σχέση μετά την επανασύνδεση να λειτουργήσει και πάλι, ή πρόκειται για συνταγή που έχει αποτύχει και είναι καταδικασμένη να αποτύχει ξανά;
Και ενώ η επανεξέταση μιας σχέσης δεν σημαίνει αναγκαστικά επανασύνδεση, τι θα συμβεί αν και ο/η πρώην σας αποφασίσει ότι θέλει να δώσει στη σχέση μια ακόμα ευκαιρία; Ίσως ο χρόνος μακριά από τον άλλο να καταδείξει τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Ίσως πράγματι να έπρεπε να περάσει λίγος χρόνος για να αξιολογήσει το ζευγάρι τι πήγε λάθος.
Ωστόσο πριν πάρετε την απόφαση δώσετε άλλη μια ευκαιρία στη σχέση σας και δεσμευτείτε σε μια νέα αρχή μετά το χωρισμό σας , θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η επανασύνδεση σχέσης έχει τα μυστικά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου